Zoektocht naar winterse gerechten

De dagen worden kouder, dus ook het avondeten verandert. De traditionele Hollandse kost staat weer bij veel mensen op tafel. Ontdek Beesel zoekt winterse gerechten. De zes lekkerste gerechten worden in december gebundeld in een digitaal boekje, inclusief advies voor bijpassende dranken en zijn te proeven bij café Ronckenstein.

Kokers opgelet

Veel mensen vinden het leuk om te koken. Sommige gerechten zijn al generaties in de familie en worden telkens weer opnieuw bereid. Nu we langzaam weer richting de wintermaanden gaan, zoekt Ontdek Beesel recepten van winterse gerechten. Alle recepten worden beoordeeld door Karin Vogels van café Ronckenstein, Niels Drissen van speciaalbierwinkel Bhier en Toine Houterman van slijterij Salut. De heren Niels en Toine gaan de zes recepten voorzien van drankadvies. Welk speciaalbier en welke wijn kun je nu het beste bij welk gerecht drinken? Daarnaast gaat Karin de recepten en dranken in december in haar café serveren.

Beesel Kookt

Lijkt het jou leuk om jouw winters gerecht onder de aandacht van een breed publiek te brengen? Doe dan mee aan Beesel Kookt. Deelnemers dienen het recept en een foto van hun creatie in te sturen naar info@ontdekbeesel.nl. Deze informatie moet uiterlijk maandag 1 november binnen zijn. Karin, Toine en Niels beoordelen alle creaties. Als de zes gerechten gekozen zijn en het drankadvies is uitgebracht, wordt alles gebundeld in een digitaal boekje. In december zijn de gerechten en dranken als kleine proeverijtjes ook te bestellen bij café Ronckenstein in Reuver.

Beesel Kookt is een initiatief van Ontdek Beesel en wordt mee mogelijk gemaakt door café Ronckenstein, bierwinkel Bhier en slijterij Salut

Deze website maakt gebruik van cookies.

Skip to content