Bloemen voor Hoorpartners Reuver

HoorPartners is al 10 jaar gevestigd in het centrum van Reuver. Onlangs werd de inpandige winkel bij Heiming Aben verruild voor een eigen locatie aan de Rijksweg 37A.

Sandra Bartholomé, de lokale hoorspecialist, is trots om klanten voortaan te mogen ontvangen op de nieuwe plek. Reden voor wethouder Debbie Heesakkers om met een boeket bloemen een bezoek te brengen aan Sandra en haar heel veel succes te wensen.

Sandra werkt al ruim 15 jaar als audicien en heeft een StAr registratie als Triage Audicien. Bij HoorPartners Reuver ben je op afspraak welkom. Hierdoor hoef je niet te wachten en wordt er voldoende tijd gereserveerd om een goede intake of controle uit te voeren. Een afspraak maken kan via: reuver@hoorpartners.nl, 077-7201177 of 06-19061835.

Wethouder Debbie Heesakkers: “Ik ben blij met de ontwikkeling dat een bedrijf door groei op zoek gaat naar een andere locatie in het centrum. Er is behoefte aan dit soort dienstverlening en dit soort producten. Ik wens Sandra dan ook ontzettend veel succes en plezier op deze nieuw locatie.”

Wilt u ook ondernemen in de gemeente Beesel? Neem contact op met onze centrummanager via centrummanagement@beesel.nl.

Deze website maakt gebruik van cookies.

Skip to content