25 jaar restaurant ’t Raodhoes

Het is vandaag precies 25 jaar geleden dat Piet en Gerrie Boonen de deuren van hun restaurant in het centrum van Reuver opende. ’t Raodhoes is inmiddels een begrip bij culinaire liefhebbers in de regio.

In 1996 was er een feest op het plein voor het oude Raadhuis. Burgemeester Ritzer was destijds aanwezig om de openingshandeling te verrichten.

Een kwart eeuw later is wethouder Debbie Heesakkers aanwezig met een mooi boeket bloemen. “Het is bijzonder dat Piet en Gerrie al zo lang samenwerken in hun restaurant. Veel mensen genieten nog altijd van de gastvrijheid van het echtpaar en de perfecte kookkunsten van Piet. Hij is al bijna 48 jaar kok. Dit zijn prestaties die felicitaties verdienen.”

Piet: “Fantastisch dat de gemeente aandacht heeft voor ons jubileum. Wij hebben in al die jaren een goede band opgebouwd met de gemeente. Het is goed ondernemen in de gemeente Beesel, anders hou je het ook niet zo lang vol.” Onlangs werd bekend dat Piet en Gerrie 1 januari het stokje overdragen aan de jonge, enthousiaste ondernemer Jop Janssen.

Ook ondernemen in een van de centra in de gemeente Beesel? Neem contact op met de centrummanager via centrummanagement@beesel.nl

Deze website maakt gebruik van cookies.

Skip to content